The best Side of Youtube İzlenme Satın Al ManMedia

Wiki Article

Satın aldığınız abone sayılarınızda ilerleyen zaman içerisinde herhangi bir azalma yaşanması mümkün değildir. Aksi bir durum yaşanması halinde sitemiz sizlere %just one hundred telafi garantisi sunar.

Satın almış olduğunuz aboneler tek seferlik ve devamlı olarak gönderilmektedir. Eğer gerçek abone seçeneğimizi seçtiyseniz aboneleriniz tamamen gerçek Youtube kullancılarından oluşur ve regular olarak sizi tanımadığı veya kanalınıza ilgi duymadığı taktirde abonelikten çıkma ihtimali bulunmaktadır.

Ek bilgi olarak YouTube’de en çOkay izlenilen videonun 2012 yılında eklenen ve 2014 yılında patlama yaşayan “PSY – Gangnam Style” adlı şarkının videosudur.

Kanalınızın en az 1000 abonesi ve videolarınızın toplamının 4000 saat izlenme süresi olmadığı sürece YouTube kanalınız üzerinden para kazanamıyorsunuz.

Sitemiz Shopier ile ödeme sistemeni güvence altına almış ve tüm banka kartları ile satın alım yapabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Youtube kullanıcılarına daha iyi hizmet sunumu gerçekleştirebilmek advertına strateji ve uygulamalarında çeşitli düzenlemeleri periyodik olarak gerçekleştiriyor. Bu nedenle Youtube’de hem izleyiciler hem de kanal sahipleri için pek çAlright konuda yeni değişikliklere uyum sağlamayı önemli hale getiriyor. Youtube kanalınızın popülerliğini kazanmak veya korumak için mutlaka bu değişen şartlara göre hareket etmelisiniz. Yeni açtığınız bir Youtube 1000 Abone Satın Al Youtube kanalınızın Youtube tarafından belirlenen şartları yerine getirebilmesi kanalınızdan gelir elde edebilmeniz için çOkay önemlidir.

Youtube en çAlright kullanılan video paylaşım sitesidir. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Youtube, kullanıcıların paylaşım yapmalarını ve bu şekilde gelir elde etmelerini sağlar. Gelir elde etmek için ise bazı koşullar vardır.

Chad ve Steve 2005 yılında garaj ofislerinde bir ev partisi vermiş ve buradan elde ettikleri resim ve videoları yüklemek için zorluk çekmiştir. İki genç birlikte verdikleri karar neticesinde kolları sıvayarak YouTube’u devreye soktular.

Bunun yanında Youtube abone satın almanı yetmiyor. Videolarınıza youtube izlenme de satın almanız gerekiyor. Youtube izlenme hizmetimize de buradan ulaşabilirsiniz. Peki Youtube abonesini nasıl satın alabilirim?

Youtube sosyal mecrasına adım atmak ve burada büyümek isteyen kullanıcılar, Youtube abone satın al​​​​​​​ işlemini tercih ederler. Daha kolay ve pratik bir yol olan abone satın alma işlemi için farklı paketlerimiz bulunur.

Sunmuş olduğumuz paketler değişen Youtube algoritmasına göre tasarlanmıştır. Kanalınızın abone sayısını arttırarak daha üst sıralarda yer alması ve rakiplerinize oranla daha sağlıklı bir büyüme gerçekleştirmek için paketlerimizi satın alabilirsiniz.

Youtube abone satın almak için uygulanacak adımlar bu şekildedir. Sizde youtube abone satın almak istiyorsanız, yukarıda belirtilen advertımları takip ederek abone satın alabilirsiniz.

Siparişleriniz Genelde 24 Saat içinde hızlıca yüklenir ve Güvenlidir hesabınıza zarar gelmez. Para İade Garantisi

Youtube kanalınız için abone satın almaya karar vermiş olabilirsiniz. Youtube abone satın al paketlerini inceledikten sonra, nasıl Youtube abone satın alındığını öğrenmek istiyorsanız bu adımları takip ediniz;

Report this wiki page